Byggstäd

Då byggprojektet är klart blir det skönt att kunna koppla av.

Anlita oss för ditt byggstäd, vi spar din tid. Vi har erfarenhet, resurser för att på ett billigt och effektivt sätt kunna hjälpa dig med dina byggprojekt. Vi delar upp byggstäd i kategorierna: Finstädning och grovstädning Vi utför städning på byggarbetsplatser både under arbetets gång och innan slutbesiktning. Vi har även möjlighet att ta in extraresurser vid behov.

Vi delar upp byggstäd i fin och grov.

Grov betyder att vi tar bort allt som är ivägen. Träbitar isolering mm. Under byggprojektets gång. Om man anlitar oss för grovstädning kan man använda sig av rotavdrag.
Fin eller slutstädning innebär att vi utför en städning som blir så pass bra att man kan flytta in i byggnaden.Vid finstädning får man nyttja rutavdrag.

Område som vi arbetar inom

Ale, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Öckerö
Så här går det till
För att ni ska få ut det bästa av byggstädningen så är det viktigt att ni fyller i vårt formulär, vi återkommer med bekräftelse och kompletterande frågor. Vi utför alltid en riskanalys av varje uppdrag men är även beroende att våra kunder meddelar oss om det finns något speciellt att tänka på.
vi behöver följande förutsättningar
Kunna köra nära med ett fordon för att hämta och lämna av vårt material, en parkeringsplats, tillgång till vatten och avlopp, tillgång till toalett.
Grov byggstädning
Här hjälper vi till med att analysera byggprojektet, täcka för utrymmen för att förhindra spridning av damm, eventuellt uthyrning av dammfällor, plockar i ordning på byggarbetsplatsen tar bort grovsopor och grovstädar i övrigt. Det är viktigt att man håller en bra arbetsmiljö under hela byggprojektet och byggdam har en förmåga att sprida sig och det är därför viktigt att täcka bra. Tänk även på att täcka ytor då det är svårt att ta bort både färg och limfläckar utan att skada det underliggande materialet.
Slutstädning ”fin byggstädning”
Då man haft en byggnation så är tanken att det renoverade området ska vara som nytt. För att åstakomma det måste man ta bort allt byggdamm, klister och eventuella färgfläckar
Vitals medarbetare har lång erfarenhet och vi använder därför enbart profesessinoella rengöringsmetoder och material, Man måste använda rätt kemikalier för att lösa upp byggdamm men även färg och lim. Vi arbetar alltid uppifrån och ner, från vänster till höger och med s metoden, om vi använder alltid dammsugare med hepafilter.
Beskrivning av vad som ingår i de olika rummen.
Kök
Tak, väggar, strömuttag, lamputtag, utanpå ventilationer, i skåpar, bakom vitvaror, i vitvaror, köksbänkar, element, fönsterbrädor dammas av. Golv dammas av och moppas. Fönster putsas, fönsterkarmar rengörs. Golvet moppas av.
Bostadsrum
Tak, strömbrytare, elkontakter, väggar, element i och utsida av skåpar dammas av, fönster putsas och karmar rengörs, golv moppas av.
Toalett badrum

Recensioner

5/5

Så här tycker våra kunder

"Byggstäd Mycket trevliga och hjälpsamma. Förväntningar uppfylls. Håller vad de lovar. plus lite till. Mycket hjälpsamma
Lilla fjellsholmen
Projektledare
Byggstäd: Flexibla och service inriktade. Bra kvalitet, och god kommunikation.
Johan Ringvall
Pure Byggmiljö