Hemstäd

Vi erbjuder kvalitativ hemstädning enligt era önskemål

Vårt pris är fr 239kr/timme inkl Rut men just nu kan du som ny kund få ett rabatterat timpris om du väljer tisdagar från 229 kr/timme med RUT. En serviceavgift på 65 kr tillkommer som inte är RUT berättigad för bla transport och material.

Välkommen hem

Område

Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Partille, Mölndal och Öckerö
På Vital har vi arbetat med hemstädning sedan 2012, det har gett oss både erfarenhet och kunskap i och med vår erfarenhet så har vi skapat en specialiserad avdelning under ledning av Ida Johansson som heter Vital Home. Vital Home inriktar sig enbart till privatpersoner.
För oss är kvalité och trygghet viktigt. Då vi har erfarenheten från säkerhetsbranschen så arbetar vi enbart med egen personal och på ett speciellt sätt med våra medarbetare för att kunna leverera efter det förtroende våra kunder önskar då man lämnar över sin nyckel. Vi har även erfarenhet och kunskap inom de olika materialen både vilken utrustning man ska använda men även vilka medel man ska använda på vilket material så ingenting förstörs. Vi utvecklat en egen utbildning för våra anställda som är baserad på samlade kunskap. Det är även en del av våra framgångar.