Intigritetspolicy

Vilka vi är

Vitals målsättning är att du ska känna dig trygg med vår hantering av de personuppgifter du lämnar till oss. Med denna integritetspolicy vill vi informera om hur och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter.
Behandling av personuppgifter
Vital samlar in dina personuppgifter (till exempel namn, e-postadress, adress, telefonnr, personnr) när du ingår i ett avtal med oss, både när det gäller löpande-, kort eller enstaka beställningar.
Informationen lagras för att vi ska kunna ge dig rätt service och för att våra säljare ska kunna kontakta dig för att diskutera dina tjänster samt i förekommande fall för att vi ska kunna genomföra marknadsundersökningar. Vi behåller din information så länge som informationen behövs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande.
Vital säljer aldrig personlig data eller ger den till någon annan, men vi använder olika leverantörer för att behandla eller lagra informationen åt oss. Vi delar bara personlig information som är nödvändig för att dessa leverantörer ska kunna utföra dessa tjänster. Vi kräver att alla företag som vi delar personlig information med skyddar dessa uppgifter på ett sätt som är förenligt med vår policy.
Personuppgifter kan komma att delas med till tredje part, till exempel redovisningsfirma/revisorer även de ska hantera uppgifterna på ett sätt som är förenligt med vår policy.
Dina rättigheter
Du har rätt att få veta vilken information som finns registrerad om dig samt närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke.
Kontakta oss i så fall via e-post info@vitalservice.se.
Kontakt
Om du har frågor om vår integritetspolicy går det bra att kontakta oss genom att skicka ett meddelande via e-post till info@vitalservice.se.
Övrigt
Kommentarer När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.